Tuesday, April 10, 2007

Random juttun och en film

Så var den påsken förbi. Det var en mycket trevlig påsk. Besäkte på långfredag tillsammans med två andra en vän i Esbo. Vi fixade lite god mat, tog en liten promenad i nejden omkring. Långfredagen till ära tittade vi på The Passion of the Christ, eller borde kanske säga försökte titta. För det mesta såg vi alla bort, speciellt under alla blodiga scener. När Jesus väl blivit korsfäst och filmen tagit slut blev det tyst en lång stund. På lördagen en liten stund i Esbo, sedan hälsa på mommo och hälsa henne glad påsk med mamma. Det var riktigt trtevligt och hon bjöd på god fisk. På kvällen besökte jag och några andra en annan vän och sedan tog vi oss alla till Näsebackens kapell för att delta i mässan i påsknatten. Han är uppstånden! En mycket fin och trevlig mässa, miss i nassen.
På söndagen firade jag min födelsedag( fyller to 12.4)tillsammans med några vänner. Det var jätte kul och slutade med att vi i hederlig fjorttis anda lekte sanning eller konsekvens(tycker ännu också att det heter göra =P). Det hela blev proppfull magar och mycket skratt den kvällen. Måndagen gick sin stilla gång, träffade en vän som just nu är långt från Finland.
Idag såg vi i skolan på Härös Den Nya Människan och fick höra på en mycket intressant föreläsning där han berättade om sitt jobb.
Matta prov imorgon! =P
(duger det mamma.p?)

1 comment:

  1. Visst, visst men lite a'la då du gick på andra klass i lågstadiet.. ;) More

    ReplyDelete